STRONGTYPED, AFGEKORT : STRONG[TYPED]

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STRONGTYPED, AFGEKORT : STRONG[TYPED]
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.698.933

Publication

12/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend en veertien

Op 5 november.

ZIJN VERSCHENEN DE OPRICHTERS:

BVBA IMAGINEJ, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2640 Mortsel, Veldbloemstraat 15, met ondernemingsnummer 0895.803.809, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Duponcheel;

BVBA XAVENA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3010 Kessel-Lo, August Vermeylenlaan 2, met ondernemingsnummer 0811.179.425, met als vaste vertegenwoordiger de heer Renato Guerra Cavalcanti. STATUTEN

Artikel 1: Naam

Bij deze wordt tussen de verschijners een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming  Strong[Typed] .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden  vennootschap onder firma of door de afkorting  V.O.F. , leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel, alsook van haar inschrijvingsnummer.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Veldbloemstraat 15.

Iedere zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle hoegenaamd verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

De analyse, het ontwerp, de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de al dan niet op maat gemaakte computersoftware, webontwikkeling & webdesign inclusief de hardware verkoop daaromtrent, de integratie van computersystemen, de verkoop van software producten en bijhorende licenties en ondersteuningscontracten.

De consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan-en verkoop (zowel groot-als kleinhandel), de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van computers en standaard- en gespecialiseerde programmatuur, computermaterieel, en alle bijhorende materialen en/of installaties.

Het opnemen van bestuurdersmandaten, al dan niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap. Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : StrongTyped

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : Strong[Typed]

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Veldbloemstraat 15

*14310563*

Luik B

2640

België

0567698933

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mortsel

Griffie

Neergelegd

07-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten.

Het ontwikkelen, geven en organiseren van informatica opleidingen, cursussen, studiedagen en seminaries in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van allerhande advies (consulting) en diensten op het gebied van informatica, onder meer met betrekking tot de informatie-infrastructuur, het bepalen van de keuze van de hardware en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) in de ruimste zin van het woord.

Het ontwikkelen en implementeren van software en hardware, zowel voor technische, administratieve als commerciële doeleinden.

Het ondersteunen van het volledige gamma en het opstellen en publiceren van technische handleidingen, folders en dergelijke voor het volledige gamma.

Het schrijven en publiceren van informatica-boeken, handleidingen en cursussen in de ruimste zin van het woord. Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computer hardware en  software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud ervan.

Het verstrekken van diensten op organisatorisch en administratief vlak.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen.Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar.

Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand.

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het stellen van financiële en handelsverrichtingen van roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Deze activiteiten kan de vennootschap uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, dit alles in de ruimste betekenis van het woord. De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Inbreng - aandelen

1) BVBA IMAGINEJ voornoemd, brengt in de vennootschap een som ten belope van vijfhonderd euro (EUR 500,00) in, die gestort werd in de maatschappelijke kas;

2) BVBA XAVENA voornoemd, brengt in de vennootschap een som ten belope van vijfhonderd euro (EUR 500,00) in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (EUR 1.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam, waar elke vennoot inzage van mag nemen. Alle overdrachten van aandelen zullen erin worden vermeld, overeenkomstig de wet.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als eigenaar van het aandeel.

Artikel 8: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behoudens voor wat betreft verbintenissen die een bedrag van vijf duizend euro (EUR 5.000,00) overschrijden. Voormelde verbintenissen kunnen enkel gezamenlijk met alle andere zaakvoerders worden aangegaan.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

BVBA IMAGINEJ vertegenwoordigd door haar wettelijke vertegenwoordiger Luc Duponcheel voornoemd; BVBA XAVENA vertegenwoordigd door haar wettelijke vertegenwoordiger Renato Guerra Cavalcanti voornoemd. De zaakvoerders worden onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Artikel 12: Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Na afloop van elk boekjaar, uiterlijk in de loop van de maand maart, zullen een inventaris, een balans en een

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden

overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door elke vennoot.

Artikel 16: Jaarvergadering  dag, uur en plaats

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde

zaterdag van de maand maart om 14u00.

Artikel 24 : Gemeen recht.

De partijen verklaren zich volledig te richten naar het Wetboek van vennootschappen.

* * * *

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene Vergadering

De oprichters-vennoten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar is een verlengd eerste boekjaar en loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met 30 september 2016.

Eerste jaarvergadering.

De jaarvergadering wordt voor de eerste maal gehouden op de derde zaterdag van de maand maart in 2017. Overname van verbintenissen.

De vergadering verklaart dat geen verbintenissen werden gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting. Volmacht

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, de inschrijving in een sociaal verzekeringsfonds te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ATACS, met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 507, KBO 0847.210.866, samen met haar bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en aangestelden.

BVBA IMAGINEJ

Wettelijk vertegenwoordigd door de heer Luc Duponcheel

BVBA XAVENA

Wettelijk vertegenwoordigd door de heer Renato Guerra Cavalcanti

Opgemaakt te Mortsel in vier exemplaren waarvan elk der partijen erkend één ontvangen te hebben en waarvan

2 exemplaren dienen voor registratie.

Datum als voormeld.

Na voorlezing hebben de oprichters-vennoten de onderhandse oprichtingsakte en statuten getekend.

Coordonnées
STRONGTYPED, AFGEKORT : STRONG[TYPED]

Adresse
VELDBLOEMSTRAAT 15 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande